Hírek
Barbecuezzunk!
Az elmúlt pár évben került be az autentikus barbecue fogalma a hazai köztudatba, aminek köszönhetően az Egyesült Államok déli részén népszerű low & slow hússütési eljárást ma már egyre többen...
Barbecuezzunk!
Az elmúlt pár évben került be az autentikus barbecue fogalma a hazai köztudatba, aminek köszönhetően az Egyesült Államok déli részén népszerű low & slow hússütési eljárást ma már egyre többen...
A legfontosabb barbecue-stílusok az államokban
Amerika déli államaiban kisebb-nagyobb sűrűségben találkozhatsz barbecue éttermekkel, büfékkel, ahol szaftos low and slow húsételekkel várnak, melyeket ráadásul autentikusan, a helyi hagyományoknak megfelelően készítenek el. Ezek a hagyományok államról államra...
A legfontosabb barbecue-stílusok az államokban
Amerika déli államaiban kisebb-nagyobb sűrűségben találkozhatsz barbecue éttermekkel, büfékkel, ahol szaftos low and slow húsételekkel várnak, melyeket ráadásul autentikusan, a helyi hagyományoknak megfelelően készítenek el. Ezek a hagyományok államról államra...
Miért olyan különleges a Whole Hog?
A whole hog egy amerikai barbecue specialitás, mely az egészben hagyott sertés szmókerben történő low and slow sütését jelenti. Igazi különlegességnek számít Magyarországon, hiszen kevés magyar bbq formáció próbálkozott meg a nagyközönség...
Miért olyan különleges a Whole Hog?
A whole hog egy amerikai barbecue specialitás, mely az egészben hagyott sertés szmókerben történő low and slow sütését jelenti. Igazi különlegességnek számít Magyarországon, hiszen kevés magyar bbq formáció próbálkozott meg a nagyközönség...