Hírek

Barbecuezzunk!

Barbecuezzunk!

Az elmúlt pár évben került be az autentikus barbecue fogalma a hazai köztudatba, aminek köszönhetően az Egyesült Államok déli részén népszerű low & slow hússütési eljárást ma már egyre többen...

Barbecuezzunk!

Az elmúlt pár évben került be az autentikus barbecue fogalma a hazai köztudatba, aminek köszönhetően az Egyesült Államok déli részén népszerű low & slow hússütési eljárást ma már egyre többen...

A legfontosabb barbecue-stílusok az államokban

A legfontosabb barbecue-stílusok az államokban

Amerika déli államaiban kisebb-nagyobb sűrűségben találkozhatsz barbecue éttermekkel, büfékkel, ahol szaftos low and slow húsételekkel várnak, melyeket ráadásul autentikusan, a helyi hagyományoknak megfelelően készítenek el. Ezek a hagyományok államról államra...

A legfontosabb barbecue-stílusok az államokban

Amerika déli államaiban kisebb-nagyobb sűrűségben találkozhatsz barbecue éttermekkel, büfékkel, ahol szaftos low and slow húsételekkel várnak, melyeket ráadásul autentikusan, a helyi hagyományoknak megfelelően készítenek el. Ezek a hagyományok államról államra...

Miért olyan különleges a Whole Hog?

Miért olyan különleges a Whole Hog?

A whole hog egy amerikai barbecue specialitás, mely az egészben hagyott sertés szmókerben történő low and slow sütését jelenti. Igazi különlegességnek számít Magyarországon, hiszen kevés magyar bbq formáció próbálkozott meg a nagyközönség...

Miért olyan különleges a Whole Hog?

A whole hog egy amerikai barbecue specialitás, mely az egészben hagyott sertés szmókerben történő low and slow sütését jelenti. Igazi különlegességnek számít Magyarországon, hiszen kevés magyar bbq formáció próbálkozott meg a nagyközönség...